Timisoara este cel mai mare oras din Timis si Banat. In ultimii ani, orasul a avut parte de crestere semnificativa in domeniul sanatatii, finantelor si desigur turismului aviatic, in special pentru afaceri. Atunci cand orice sector de business se dezvolta, are loc si o crestere naturala si concomitenta a transportului aerian. O multime de oameni de afaceri, diversi angajati si profesionisti trebuie sa calatoreasca la si dinpre Timisoara pe calea aerului. Calatoria cu avionul este mai comoda si mai rapida, comparat cu mijloacele de transport de la sol. O problema des intalnita insa de astfel de calatori este deplasarea de la aeroport catre oras. In astfel de cazuri, o masina inchiriata este cel mai des folosit mod de transport pe aceasta relatie. Dar ce se intampla cu cei care pleaca din Timisoara cu avionul? Parcarea aeroportului Traian Vuia, la fel ca oricare alte parcari de aeroport, are capacitate de locuri limitata, si parcarea nu este tocami 100% sigura in acest spatiu.

O optiune excelenta in acest caz este apelarea la un serviciu de inchirieri auto Timisoara care ofera predare la adresa dorita si preluarea masinii din aeroport. Aceasta este una din facilitatile oferite de multe companii de inchirieri auto. Deoarece locurile de parcare din aeroportul international Traian Vuia sunt limitate, mai exista parcari aditionale in afara aeroportului care ofera preturi rezonabile, insa e nevoie de rezervari facute in prealabil. Daca nu faceti rezervarea din timp, puteti avea surpriza neplacuta sa va alegeti cu un loc de parcare care este destul de departe de aeroport. Ca sa nu spunem ca si pretul ar putea fi mai piparat.

Multe companii de inchirieri auto Timisoara au oferte excelente pentru preluare si predare in aeroport. Insa nu va aruncati – atunci cand intalniti o asemenea oferta, asigurati-va ca este reala, nu doar de fatada. Cititi toate informatiile, mai ales detaliile, inainte sa fiti de acord si sa semnati contractul de inchiriere. Astfel de contracte pot ascunde multe surprize neplacute, si este indicat sa cititi totul cu atentie pentru a evita ceva nedorit.
Cateva aspecte care trebuie analizate

Inainte de toate, exista o taxa de inchiriere de baza care trebuie platita la inchirierea masini. Numarul de kilometri permis ar trebui sa faca parte din aceasta suma, insa rareori veti intalni o firma de car rental care ofera automobile fara limita de kilometri. Asa ca pregatiti-va sa platiti o suma mai consistenta, daca planuiti sa calatoriti pe distante mari, atunci cand veti preda masina. Informati-va din timp asupra taxelor percpute pentru kilometrii extra.

Urmatorul aspect de studiat este cel al suprataxelor. Acestea se adauga la preturile normale, asa ca e posibil sa nu realizati ca suma total de plata a crescut considerabil. Cu toate aceste taxe extra, pretul ofertei ajunge sa fie cat acelasi al altor firme, insa datorita agitatiei create in jurul ofertei, cei mai multi clienti nu observa acest aspect.

Cu toate acestea, cel mai important aspect pe care trebuie sa il luati in considerare este starea masinii pe care urmeaza sa o inchiriati. Unele companii de inchirieri auto Timisoara isi maximizeaza profitul micsorand sumele alocate pentru reparatii si intretinerea generala a parcului auto administrat. Aveti grija sa nu primiti o masina care este cam “obosita” si va poate pune in pericol viata.

Certificate energetice Timisoara pentru cladiri comerciale - Ce reprezinta si de ce trebuie sa le aveti
Totul despre betele de pescuit la musca
http://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2014/06/inchirieri-auto-timisoara.jpghttp://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2014/06/inchirieri-auto-timisoara-150x150.jpgAlinTurisminchiriat auto aeroport,inchirieri auto Timisoara
Timisoara este cel mai mare oras din Timis si Banat. In ultimii ani, orasul a avut parte de crestere semnificativa in domeniul sanatatii, finantelor si desigur turismului aviatic, in special pentru afaceri. Atunci cand orice sector de business se dezvolta, are loc si o crestere naturala si concomitenta a...