Inspectati bine vehiculul inainte de a parasi parcarea

Deoarece ati putea fi tras la raspundere pentru orice deteriorare a unei masini de inchiriat (dincolo de “uzura normala”), trebuie sa faceti o plimbare cu agentul de vanzari inainte de a va opri. Controlati vehiculul pentru zgomotele, zgarieturile si alte deteriorari existente si asigurati-va ca tot ceea ce gasiti este consemnat in contract.

Pre-platit sau realimentati singur?

In general, companiile de inchiriere va ofera posibilitatea de a plati in avans un rezervor de benzina (la o rata de auto-servire) si de a aduce autovehiculul inapoi cu rezervorul gol sau de a-l reumple singur. In timp ce optiunea de plata in avans este cu siguranta mai ieftina decat returnarea vehiculului cu rezervorul gol si plata sumei presupus mai mare din contract, nu exista nici o garantie ca acesta va fi intotdeauna mai ieftin decat realimentarea autovehiculului pe cont propriu. Deci, planificati in consecinta – daca stiti ca nu veti folosi un rezervor complet, profesionistii de la http://www.mayarentacartimisoara.ro va sfatuiesc sa nu utilizati optiunea de plata anticipata.

Respectati termenii contractului

Daca exista restrictii de kilometraj in contractul dumneavoastra (si de multe ori exista), ramaneti in interiorul acestora pentru a evita sanctiunile post-inchiriere. Mai mult, trebuie sa evitati orice activitati restranse – introducerea lanturilor de zapada pe anvelope, remorcarea unei remorci, off-road-ul, transportul de persoane sau bunuri in alte tari – acestea ar putea pune in pericol acoperirea de asigurare pentru orice prejudiciu suferit de vehiculul de inchiriat. Acest lucru este valabil in mod expres pentru asigurarile specifice de la compania de inchiriere, iar nerespectarea regulilor companiei ar putea complica de asemenea relatiile cu asiguratorul dumneavoastra.

Ce se intampla daca vehiculul se defecteaza?

Companiile mari ofera de obicei asistenta rutiera. Uitati-va in contractul dumneavoastra – ar trebui sa includa instructiuni si un numar gratuit de telefon.

Ce se intampla daca vehiculul este deteriorat?

In cazul in care masina dumneavoastra inchiriatae este implicata intr-un accident, majoritatea companiilor vor solicita sa veniti la biroul de inchiriere pentru a depune un raport de accident. Cititi-va contractul – de obicei, trebuie sa trimiteti raportul intr-o anumita perioada de timp. Multe companii vor dori si un raport de politie, mai ales daca ar fi vorba de un accident major. Verificati-va contractul pentru a vedea cand este necesar (daca sunteti sigur(a) ca nu ati fost vinovat, este cu siguranta avantajul dumneavoastra sa primiti un raport de la politie). Toate acestea se aplica si in cazul in care vehiculul dumneavoastra de inchiriat este vandalizat sau furat.

Daca vehiculul dumneavoastra este deteriorat in timpul ingrijirii sale in parcare de catre un valet din hotel (sau restaurant), va trebui sa comunicati cu reprezentantii hotelului inainte de a depune un raport la compania de inchiriere. O minte linistita si un raport de la politie ar trebui sa va ajute sa treceti prin aceste situatii cu minime complicatii.

Returnati masina in timp util

Deoarece tarifele pentru inchirierea masinilor ruleaza pe un ceas de 24 de ore, veti suporta costuri suplimentare, chiar daca ati intarziat cu numai o ora in returnarea unui vehicul. Rata de inchiriere pe ora este, de obicei, o treime din rata zilnica, deci daca intarzieti cu trei pana la patru ore, veti fi facturat cu taxa aferenta unei zile complete de inchiriere.

Am si eu inima...
Vara avem nevoie de ochelari de soare
http://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/06/masina-cu-7-locuri.pnghttp://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/06/masina-cu-7-locuri-150x150.pngAlinAuto
Inspectati bine vehiculul inainte de a parasi parcarea Deoarece ati putea fi tras la raspundere pentru orice deteriorare a unei masini de inchiriat (dincolo de 'uzura normala'), trebuie sa faceti o plimbare cu agentul de vanzari inainte de a va opri. Controlati vehiculul pentru zgomotele, zgarieturile si alte deteriorari existente...