Sa infiintezi o firma pare mai usor ca niciodata, insa trebuie sa evaluati cu atentie mai multe aspecte, printre care si domeniul de activitate. In acest sens, in continuare gasiti mai multe idei de afaceri pentru anul acesta:

Stand de inghetata

Deschiderea unui stand ori a unui chiosc cu inghetata va poate aduce profituri generoase. Este o idee geniala de afaceri daca va doriti o activitate part-time. Puteti avea un stand fix sau unul mobil – alegeti varianta care va aduce cei mai multi bani.

Recenzii despre mancare

Scrierea de recenzii sau bloggingul despre diferite produse alimentare sau retete poate fi o idee profitabila de afaceri in industria alimentara. Oamenii obisnuiesc sa se informeze online si sa citeasca recenzii inainte de a incerca diferite tipuri de produse alimentare. Dar va trebui sa aveti un blog cu un design atractiv unde oamenii sa va poata studia recomandarile pe care le faceti, recomanda cei de la Infiintari-firme-urgent.ro.

Livrare alimente

Aceasta poate fi o afacere secundara. Daca aveti un meniu scurt si persoana potrivita pentru a face livrarile, aceasta afacere poate face minuni pentru dumneavoastra. In zilele noastre foarte multi oameni prefera ca mancarea sa le fie adusa la usa, asta datorita programului lor de lucru foarte incarcat.

Bar cu sucuri

Aceasta este o alta idee de afaceri ce poate fi pusa pe picioare cu un capital redus. Veti putea vinde sucuri imbuteliate disponibile in supermarket laolalta cu freshurile proprii. In orice caz, locul in care veti decide sa amplasati punctul de lucru poate fi vital pentru succesul afacerii dumneavoastra. De asemenea un design original si atractiv al barului dumneavoastra de sucuri va va ajuta sa va castigati clientii.

Cofetarie

Toata lumea iubeste dulciurile! Aceasta afacere este una simpla, tot ce aveti de facut este sa detineti un mic magazin intr-o locatie buna. Puteti vinde diferite dulciuri cum ar fi produse de patiserie, prajituri sau rulouri si foi pentru alte specialitati ce sunt la mare cautare printre oamenii din zona.

Cultivarea fructelor si a legumelor

Puteti sa va incepeti propria afacere cu fructe si legume chiar in curtea casei dumneavoastra. Necesita o investitie minima si nu aveti nevoie de o calificare anume pentru a cultiva. Cererea pentru legume proaspete se afla intr-o continua crestere zi dupa zi.

Crearea de articole sportive

Puteti deschide o manufactura de mici dimensiuni pentru a produce articole sportive precum bate de baseball, mingi, piese de sah si rachete de badminton. Puteti vinde de asemenea tricouri pentru sport deoarece oamenii, in mod special tinerii, le adora.

Construirea de aplicatii

Cu atat de multi oameni care isi folosesc smartphone-urile, esista un numar enorm de aplicatii ce se dezvolta in fiecare zi. Crearea unei aplicatii nu va costa nimic, insa daca va avea priza la public marja de profit este una uriasa. Daca aveti o aplicatie reusita veti putea obtine mii de dolari din publicitate.

Crearea de design-uri web

Nu credem sa mai existe in ziua de astazi vreo companie care sa nu aiba un site web. Mai mult de atat, chiar si cei care au deja un site vor cauta sa isi imbunatateasca designul pentru a trece in fata competitorilor. Puteti deveni un designer web sau un grafician urmand un curs online specific si cautand ulterior job-uri oferite de diferite companii.

Consultant SEO

Daca aveti cunostinte de SEO si va descurcati cu platforme precum Google Analytics, puteti ajuta proprietarii de afaceri transformand continutul site-ului lor in ceva mai atractiv si mai usor de indexat. Iii puteti sfatui cum sa obtina un trafic mai ridicat si sa isi creasca pozitia in Google. Acest gen de afacere nu necesita capital ci doar cunostinte.

Muzeul Unirii din Alba Iulia - Un tribut adus istoriei
Stati acasa, nu mergeti la vot!
http://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2019/01/OK.jpghttp://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2019/01/OK-150x150.jpgAlinAfaceri si comert
Sa infiintezi o firma pare mai usor ca niciodata, insa trebuie sa evaluati cu atentie mai multe aspecte, printre care si domeniul de activitate. In acest sens, in continuare gasiti mai multe idei de afaceri pentru anul acesta: Stand de inghetata Deschiderea unui stand ori a unui chiosc cu inghetata va...