Sun. May 26th, 2024

Vroiam sa iti fac un dar…si nu ca e vreo sarbatoare sau vreo o zi mai deosebita… ci doar asa, o zi ca oricare alta … nu e nevoie de sarbatori sau zile deosebite pentru ati zice “ Te iubesc “ si… stii cauza pentru care cad picaturi mari de ploaie? Cad pentru ca cerul vrea sa izgoneasca soarele. Ploua pentru ca pamantul e insetat. Stii de ce nu mai e viata si  dragoste uneori pe pamant? Pentru ca viata s-a saturat, ea moare pentru ca petrece putine momente de dragoste

…. Nu, nu am de gand sa fur versuri si nici citate, am de gand sa-mi destainui dragostea cu propiile mele cuvinte…. de fapt ti-am asternut aceste randuri pentru ati zice… ca eu nu sunt ploaia care se plictiseste, nici viata care moare! Eu sunt al tau pentru vecie si sunt creat de sclipirea ochilor tai si de floarea rasului tau! Eu te iubesc nu ca sa fac schimb de experienta, ci ca o trebuinta de aer, de apa!

Simt ca dragostea ce-o avem astazi.. vom avea si in ziua urmatoare, nu e ceva trecator, te vreau pentru eternitate, numai tu ma intelegi si ma sprijini indiferent de ora… de anotimp.. de starea vremii..iti simt prezenta, cu toate ca esti la mare departare de mine..te iubesc si asta nimeni nu o poate schimba!

De ce sa va montati folie pe masina - Principalele 6 motive
Vara avem nevoie de ochelari de soare

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *