Este scenariul ce bantuie visele fiecarui posesor de telefon mobil. Trimiteti un mesaj sau scoateti telefonul din buzunar si – Booom – gravitatia isi face efectul iar telefonul dumneavoastra se afla pe podea cu ecranul plin de crapaturi precum o panza de paianjen. Simtiti deja dureri de cap.
Ce faceti acum? Stiti ca va trebui sa duceti telefonul la reparat insa aveti intrebari. Cat va costa? De ce servicii aveti nevoie? Ar trebui sa folositi o husa de acum incolo? ( Aici mergem putin mai departe si spunem ca DA: ar trebui sa folositi o husa de acum incolo.) Cititi in continuare pentru a afla raspunsurile.
Dar telefoanele mobile avariate de contactul cu apa?
Precum orice alta reparatie a telefonului mobil, costurile pe care le implica repararea unui telefon ce a avut contact cu apa pot varia. Insa in acest caz gravitatea pagubelor produse are cel mai mare impact. Gravitatea pagubelor produse chiar conteaza. Multe ateliere de reparatii telefoane mobile va pot oferi un diagnostic gratuit ori va vor percepe o taxa returnabila atunci cand aduceti un telefon ce a luat contact cu apa. Dupa ce vor examina dispozitivul va vor putea spune care va fi costul reparatiei ori daca efectuarea acesteia este posibila.
Nu toate simptomele contactului cu apa sunt vizibile imediat ne spune website-ul https://www.reparatiitelefoane.ro. Din pacate chiar daca ati dus telefonul la un service, efectele contactului cu apa de care credeati ca ati scapat (precum o camera nefunctionala ori un ecran alb) pot reaparea in zilele sau saptamanile ulterioare reparatiei initiale.
Linia de finish: Fiti pregatiti sa platiti in functie de gravitatea avariei telefonului dumneavoastra. O reparatie “simpla” a unui telefon ce s-a aflat in contact cu apa va poate costa doar 200 de lei, pe cand una complicata poate ajunge cu usurinta la 400 sau chiar mai mult.
Cum afecteaza reparatiile garantia telefonului dumneavoastra?
Ar putea-o afecta, insa nu in modul la care va ganditi dumneavoastra. Este o conceptie gresita aceea ca efectuarea unei reparatii a telefonului in service va duce la pierderea garantiei oferite de producator. Vestea buna este ca acest lucru este fals. Vestile proaste? Paguba in sine poate duce la pierderea garantiei oferite de producator. Cu atatea dispozitive electronice de inalta tehnologie, asigurati-va ca veti citi toate acele texte scrise cu litere mici de pe certificatele de garantie sau de pe asigurarile incheiate suplimentar pentru telefonul dumneavoastra.