Sun. May 26th, 2024

Indiferent de modul in care alegi sa te raportezi la acel studio videochat la care lucrezi, este foarte important sa interactionezi cu clientii tai si le permiti sa vada in tine acele trasaturi ale personalitatii tale care te fac unica. Retine ca personalitatea ta este cea care ii va mentine clienti fideli tie. Dar cum poti implica audienta in jocul tau si cum ii poti face sa se intoarca pe site-ul studio videochat la care lucrezi?

studio videochat

Urmareste cateva fete de success inainte de a te loga pe profilul tau. Observa modul in care acestea interactioneaza cu publicul. Tine minte ca ele sunt la locul lor de munca, deci nu sunt acolo pentru a-ti raspunde tie la intrebari. Insa doar observarea este o modalitate buna de a obtine informatii si idei.

Hai sa vorbim despre una dintre cele mai importante intrebari pe care o fata care lucreaza la un studio videochat o are: cat timp sunt in chat-ul liber, ar trebui sa vorbesc sau sa scriu? Fiecare varianta are propriile beneficii si dezavantaje.

Avantaje ale scrierii

  • Se proceseaza… va rugam asteptati: tastarea este cel mai bun mod de a evita acele momente de balbaieli pasaresti. In timp ce unii clienti ar putea gasi acest lucru adorabil, nu e niciodata o idee buna sa arati ca te simti jenata in fata camerei.
  • Unii clienti nu vor decat sa iti auda vocea: in unele cazuri acesti vor plati un spectacol doar pentru a te auzi vorbind, daca nu faci deja acest lucru in chat-ul liber. De asemene, le ofera sansa sa simta ca te cunosc din ce in ce mai bine, iar vocea ta nu va mai fi decat un punct de vanzare ce indulceste afacerea.
  • Iti va fi mult mai usor daca esti introvertita: acest lucru se leaga si de primul punct. Daca nu esti doar introvertita, ci si o persoana extrem de timida, atunci scrisul este o metoda de a-ti acorda putin spatiu. Evident asta depinde de la persoana la persoana, insa multe fete se simt mai increzatoare cand au putin mai mult timp pentru a se gandi la raspunsuri.

Dezavantaje

  • Unii clienti fac presupuneri grabite: daca intra pe chatul tau si te gasesc tastand in loc sa vorbesti, vor presupune ca nu vorbesti limba prefrata de ei si vor pleca la o alta fata.
  • Daca nu ai o tastatura fara fir, atunci vei fi blocata pentru multa vreme in aceasi pozitie. In acest caz poti pierde din puterea de a convinge un client sa intre intr-o sesiuni privata cu tine.

Avantaje ale vorbirii

  • Inflexiunile vocale sunt o mare parte din ceea te face pe tine unica: vorbitul le ofera clientilor tai senzatia ca te cunosc mai bine decat altii, si iti ofera posibiitatea sa iti lasi personalitatea sa straluceasca. Aceste doua lucruri, luate impreuna, pot avea ca rezultat mai multi clienti fideli pentru tine si studioul videochat la care lucrezi. Chiar daca nu platesc pentru o sesiune private azi, fiecare vizitator are potentialul de a deveni un client platitor.
  • Vocea este un instrument important in arta seductiei: daca ai o voce sexy, atunci foloseste-te de aceasta pentru a atrage cat mai multi clienti. Daca nu te simti confortabil sa ii tachinezi folosindu-ti corpul, cu siguranta poti atrage clienti doar vorbind.

angajare video chat

Dezavantaje

  • Vei vedea ca sunt multi clienti care iti vor cere sa scrii deoarece nu te pot auzi foarte bine. Poti sa le spui sa investeasca intr-o pereche de casti de calitate, sau ai putea fi draguta si, ocazional, ai putea sa tastezi pentru ei.
  • La fel ca si in cazul altor lucruri marunte pe care le faci in chat-ul liber, exista intotdeauna riscul ca, fara sa iti dai seama, sa oferi prea multe.

Moderatie este cuvantul cheie pentru chat-ul libet. Nu vrei niciodata sa oferi prea multe, insa nici sa oferi prea putine. Indiferent daca alegi sa scrii sau sau vorbesti, echilibrul de care ai nevoie il vei capata dupa ce castigi mai multe experienta de lucru in orice studio videochat.

Sanatate si fitness cu mese ping pong ieftine
Instalarea unui raft metalic

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *