Wed. Apr 17th, 2024

Fie ca ai o afacere mica sau mare – sau undeva la mijloc – daca te bazezi pe traficul Web pentru vanzari sau marketing, trebuie fie sa fii maestru SEO, fie sa angajezi un specialist SEO. Iata cateva sfaturi pentru a te ajuta sa gasesti un specialist SEO potrivit pentru tine.

Site-ul companiei tale ar putea arata foarte bine, cu o multime de aplicatii multimedia. Dar daca site-ul nu atrage vizitatori in mod constant si nu ii transforma in clienti, atunci nu isi face treaba – lucru care poate avea un impact negativ asupra veniturilor.

specialist seo

Este timpul sa angajezi un specialist SEO, fie ca un angajat pe termen lung, un consultant individual sau o firma de consultanta SEO. Un specialist SEO cu experienta iti va evalua site-ul, va intreaba despre obiectivele de afaceri si publicul tinta, si va identifica strategii de imbunatatire a rangului pentru motoarele de cautare.

Solutiile pe care un specialist SEO le va gasi pot include ceva destul de simplu, cum ar fi rescrierea etichetelor titlu in HTML pentru rezolvarea problemelor structurale care impiedica robotii motoarelor de cautare de la accesarea si indexarea continutul tau, si obtinerea de link-uri de calitate de la site-uri externe relevante.

Aici sunt calitatile de top pe care trebuie sa le cauti la un specialist SEO:

Ani de experienta SEO

Oricine poate deschide o “agentie SEO” peste noapte si poate sa se recomande drept specialist SEO. Dar asta nu inseamna ca stie ce face. Exista sute de lucruri mici care merg in imaginea de ansamblu pentru SEO si este nevoie de multi ani pentru a experimenta si a analiza care solutii functioneaza si care nu.

Fiecare site are nevoie de diferite tactici SEO pentru a reusi. Un specialist SEO cu multi ani de experienta va fi capabil sa se uite la orice site si sa-si dea seama exact ce trebuie facut pentru ca acesta sa castige mai mult trafic, in timp ce cineva nou in domeniul SEO va incerca aceleasi metode pentru fiecare site, metode care au un efect limitat.

O intelegere a celor trei nivele SEO

Optimizarea motorului de cautare implica trei niveluri:

  1. Tehnic (structura unui site, care poate determina cat de usor sau de greu este pentru motoarele de cautare sa acceseze sau sa indexeze continutul sau).
  2. Optimizarea pe pagina (utilizarea unor elemente, cum ar fi cuvinte cheie si etichete HTML in moduri care contribuie la cresterea traficului motoarelor de cautare pe site-ul tau).
  3. Optimizarea off-page (cum ar fi link building).

Nu vrei un SEO unidimensional. Ai nevoie de cineva care va apropia strategia lor de toate cele trei unghiuri pentru a maximiza succesul.

consultant seo

Daca motoarele de cautare nu pot accesa tot continutul de pe un site, sau o parte a continutului este ascunsa prea adanc in site, atunci orice altceva ai face pe site va fi inutil din punct de vedere al succesului SEO. Acest lucru inseamna ca toti specialistii SEO sau companiile SEO trebuie sa inteleaga toate limitarile tehnice si problemele pe care motoarele de cautare le-ar putea avea, si au nevoie sa fie in masura sa lucreze cu  dezvoltatorii site-ul tau, astfel incat aceste problemele sa fie minimizate.

Un raport al campaniilor SEO de succes

Este usor sa vorbesti ca un expert in SEO. Exista de tone de posturi si articole de blog care descriu diverse tactici de SEO ce pot fi folosite. Dar a avea clienti fericiti e un lucru diferit. Oricine cauta sa angajeze un specialist SEO sau o firma SEO ar trebui sa verifice cel putin trei referinte pentru a discuta despre modul in care compania SEO i-a ajutat sa creasca.

Fler in marketing

Odata ce ai trecut dincolo de aspectele tehnice ale unui site web, SEO este foarte mult ca marketingul traditional. Continutul trebuie sa fie scris intr-un mod care subliniaza beneficiul pentru utilizator in timp ce il conduce catre o vanzare. Si totul trebuie sa fie facut intr-un mod care ii atrage, de asemenea, pe cei de la celalalt capat al unui motor de cautare care cauta ceea ce compania ta are de oferit. Acestea sunt principalele calitatile pe care un specialist SEO trebuie sa le aiba.

Ce este un audit energetic pentru casa mai exact?
Corturi de inchiriat ieftine – Ce trebuie sa stii inainte sa te apuci de treaba

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *