Vine un moment in viata cand doresti sa te stabilesti intr-un loc, iar asta implica achizitia unei case, care sa fie doar a ta si pe care stii ca poti sa o amenajezi exact asa cum doresti. Cum nu este tocmai cea mai facila achizitie, va trebui sa stai foarte bine sa te gandesti daca optezi pentru o casa sau pentru un apartament. Ambele variante vin cu numeroase beneficii, dar si cu responsabilitati si mici neplaceri.

Optiunea unui apartament poate fi excelenta in anumite conditii. In cazul in care doresti sa fii mereu in agitatia orasului si sa ajungi in cel mai scurt timp in locurile cheie din acesta, fara doar si poate vei avea nevoie de un apartament. Evident, poti achizitiona si o casa in centru, insa aceasta te va costa extrem de mult.

Un apartament iti va oferi un spatiu intim si placut si va putea fi achizitionat la un pret mai mic decat este achizitionata o casa. De asemenea, iti va asigura o intretinere mai mica si cheltuieli semnificativ mai mici. Evident, ofera si o serie de neplaceri. S-ar putea sa ai vecini cu care sa nu te intelegi, intotdeauna exista riscul ca unul dintre vecini sa te inunde iar spatiul este intotdeauna limitat.

O casa in schimb, iti ofera foarte mult spatiu si iti ofera si posibilitatea de a-ti petrece o mare parte din timpul tau in aer liber. Astfel, te poti bucura de bronz natural direct de la tine din curte, poti face gratare si poti admira natura in toata splendoarea ei. In plus, spatiul dintr-o casa este mult mai mare iar daca alegi sa o construiesti tu, o poti compartimenta exact cum iti doresti. Nu vei avea probleme cu vecinii, deoarece nu va fi niciunul deranjat de ceea ce faci si te poti bucura de libertate totala.

Pretul este insa marea problema a caselor, insa si locatia poate sa fie o problema. O casa in oras poate sa fie extrem de costisitoare, in timp ce o casa aflata la periferia orasului te poate indeparta de cele mai importante obiective, cum ar fi locul de munca sau locurile unde iesi seara cu prietenii. In plus, intretinerea unei case este foarte costisitoare.

Per total insa, daca ai o familie numeroasa si o situatie materiala buna, o casa pe pamant poate sa fie alegerea perfecta, care sa iti ofere tot ceea ce ai nevoie si sa reprezinte acel loc pe care il numesti cu usurinta “acasa”.

Cat de sigura este apa de la robinet?
Cum functioneaza certificatul energetic mai exact?
https://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2017/11/casa-sau-apartament.jpghttps://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2017/11/casa-sau-apartament-150x150.jpgAlinCasa mea
Vine un moment in viata cand doresti sa te stabilesti intr-un loc, iar asta implica achizitia unei case, care sa fie doar a ta si pe care stii ca poti sa o amenajezi exact asa cum doresti. Cum nu este tocmai cea mai facila achizitie, va trebui sa stai...