Verifica locatia

Atunci cand esti in cautare de corturi de inchiriat ieftine, trebuie sa tii cont de locatia evenimentului. In cazul in care este o zona complet plata, fara obstacole si la adapost de vanturi puternice, poti alege un cort cu stalp. Acesta este, de obicei, mai ieftin, dar nu la fel de stabil ca un cort cadru. Trebuie, de asemenea, sa ai cel putin 2 m peste tot in jurul acestuia pentru toate accesoriile. In cazul in care terenul este stancos, abrupt, sau denivelat, probabil vei avea nevoie de o podea, care pot fi costisitoare. Pe de alta parte, in cazul in care locatia este din beton, poti opta in continuare pentru corturi de inchiriat ieftine cu stalp, dar vei avea nevoie de blocuri sau saci de nisip pentru stabilizare.

corturi de inchiriat ieftine

Verifica starea vremii

Daca anticipezi ploaie, vei avea nevoie de un cort cu acoperis abrupt care nu va permite apei sa se stranga, si pereti laterali. De asemenea, trebuie sa stabilesti cu compania de inchiriere corturi ieftine sa-l monteze cu cel putin doua zile inainte de eveniment pentru a mentine podeaua uscata. Afla cat de puternice vor fi vanturile, astfel incat sa poti alege un cort care va rezista si iti va proteja invitatii.

Asigura-te ca ai un plan de rezerva

Daca esti ingrijorat de vreme, ar fi preferabil sa ai un plan de rezerva. Daca bugetul iti permite, asigura-te ca ai o locatie secundara (de preferinta in interior) intr-o alta zona. Afla care sunt politicile de anulare ale companiei de inchiriat corturi ieftine. Cele mai multe iti vor permite sa schimbi locatia sau sa anulezi cu cateva zile inainte de eveniment, deși nu vei primi inapoi avansul daca anulezi.

Monteaza cortul singur

Poti salva o suma importanta de bani daca alegi sa montezi cortul singur. Cu toate acestea, vei avea nevoie de cineva ( in mod ideal mai multi „cineva”) pentru a te ajuta sa montezi orice cort mai mare de 3 m pe 3 m. Daca vrei ca firma de inchirieri corturi ieftine sa faca acest lucru pentru tine, specifica ca doresti ca personalul sa ramana pana ce ai terminat de inspectat cortul. In acest fel, poti face orice modificari sau ajustari la fata locului.

Stabileste o tema

Exista lucruri de baza pe care le poti stabili chiar si fara o tema, dar aceasta afectează aspectul general al decorului. O nunta formala, de exemplu, ar avea nevoie de decoruri mai reci si elegante, in timp ce pentru o tema mai romantica vrei avea nevoie de un decor mai colorat si intim.

 Compune o lista de verificare

Ai nevoie de o lista care sa cuprinda toate lucrurile pe care trebuie sa le inchiriezi, pe care sa o pui la dispozitia companiei de inchirieri de corturi ieftine. Aceasta este baza bugetului tau. Inainte de finalizarea aranjamentelor, compara factura cu lista ta pentru a te asigura ca nu ai uitat nimic. Daca exista ceva ce nu intelegi, intreba!

Cere recomandari

Daca stii pe cineva care a organizat deja un eveniment in cort, afla de al el tot ce se poate despre problemele si capcanele pe care le-ai putea intalni. Poti, de asemenea sa ceri recomandari cu privire la furnizori, nu numai pentru catering si inchiriere corturi ieftine, dar si pentru invitatii, cadouri, servicii foto-video, etc.

cort pentru evenimente

Verifica recenziile

Verifica ce spun oamenii despre furnizorii pe care ii ai in vedere. Sigur ca vor fi si recenzii contradictorii, dar analizeaza parerea generala. Daca o companie primeste recenzii general favorabile, pune-o pe lista ta de posibilitati. In general, companiile mari care sunt in domeniu de mai multi ani sunt buni candidati, desi cele mai noi pot oferi oferte mai bune si un serviciu cu clientii mai calitativ.

Ofera-i organizatorului de evenimente rolul central

Daca faci singur planificarea evenimentului, atunci tu vei fi persoana de contact. Cu toate acestea, in cazul in care ai un organizator de evenimente, asigura-te ca el sau ea face doar asta: organizeaza! Cere rapoarte zilnice de la coordonator astfel incat sa stii in ce stagiu este evenimentul, si asigura-te ca furnizorii de corturi de inchiriat ieftine stiu cine este persoana de contact.

Calitati pe care un specialist SEO trebuie sa le aiba
Set reparatii parbrize – Cum sa il folosesti
AlinHobby si timp liber
Verifica locatia Atunci cand esti in cautare de corturi de inchiriat ieftine, trebuie sa tii cont de locatia evenimentului. In cazul in care este o zona complet plata, fara obstacole si la adapost de vanturi puternice, poti alege un cort cu stalp. Acesta este, de obicei, mai ieftin, dar nu...