Confortul unui spatiu nu este oferit doar de dimensiunile si de amenajarea sa, ci este dat si de un grad propriu de intretinere. Conditiile de baza pentru farmecul caminului nu sunt amenajari sofisticate si arome sintetice, ci simplitatea curateniei desavarsite acompaniata de mirosul buchetului de flori. Nu este considerat un lux sa apelati la serviciile agentiilor de facut curatenie, deoarece timpul pierdut cu dereticatul prin locuinta poate fi folosit mult mai eficient.

Asa este gandirea clientilor unei agentii specializate in prestarea de servicii de curatenie. O firma cu acest profil prezinta sanse promitatoare pe piata, deoarece, fie ca vorbim despre curatenia la sediul unor firme, al unor institutii ori in case sau apartamente, se simte nevoia de prestatii realizate nu doar rapid, ci si intr-o modalitate profesionista. Numarul mare de firme care au prevazute si aceste servicii nu conduce deloc la ideea unei piete saturate; dimpotriva, ea se afla in plina dezvoltare, datorita si conditiilor poluante si mizeriei urbane.

Pentru a descoperi unde sunt potentialii clienti, agentiile trebuie sa ii gaseasca intai pe cei cu un potential financiar – sediile de firme, bancile, fundatiile, locuintele unor patroni etc. O lansare pe piata se face deloc usor, indeosebi cand este vorba despre servicii iar aici conteaza calitatea. Multi isi doresc sa aiba la ei acasa, o oaza de liniste si de curatenie, dar, cu toate ca isi permit, acestia nu au incredere dar nici nu sunt obisnuiti ca sa faca apel la firme particulare.

Ce e necesar pentru demararea afacerii?

Initial, mai ales daca va incepeti activitatea drept a doua ocupatie, este posibil sa amenajati sediul agentiei in propria locuinta. O camera poate fi transformata in birou, o debara poate deveni depozit pentru obiectele de curatenie.

Nu este necesar prea mult spatiu disponibil, avand in vedere faptul ca activitatea va fi desfasurata in alta parte, in spatiile clientilor. Important e sa aveti telefon, posibil si un fax, unde sa poata raspunde cineva in permanenta – chiar un telefon prevazut cu robot.

Va trebui sa mai amenajati un spatiu alocat fiselor si dosarelor de personal si ale clientilor, ca si pentru toate evidentele contabile. In cazul in care sediul este departe de locul unde se afla clientul, ori este dificil de explicat modul cum sa se ajunga acolo, este preferabil sa va deplasati personal la el ca sa-i dati amanuntele concrete, deoarece altfel il pierdeti.

O masina, chiar si inchiriata, va va fi de folos pentru rapiditate – alta cheie a succesului afacerii. Fiți atenți: principala calitate a sediului firmei este ca acesta sa straluceasca el insusi de curatenie, intrucat este reclama cea mai buna pe care o faceti vizitatorilor.

Ce model de usi de garaj sa alegi?
Ce face un serviciu de web design mai exact?
https://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/01/foto1.jpghttps://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/01/foto1-150x150.jpgAlinAfaceri si comert
Confortul unui spatiu nu este oferit doar de dimensiunile si de amenajarea sa, ci este dat si de un grad propriu de intretinere. Conditiile de baza pentru farmecul caminului nu sunt amenajari sofisticate si arome sintetice, ci simplitatea curateniei desavarsite acompaniata de mirosul buchetului de flori. Nu este considerat...