Foliile auto sunt instalate de regula din unul sau doua motive principale, depinzand de preferintele personale si de nevoile beneficiarului. Insa exista multe beneficii suplimentare ale aplicarii de folie auto, la care nu multi proprietari de autoturisme s-ar gandi si care fac din aceasta operatiune o idee grozava indiferent, cum a-ti privi-o. In continuare, website-ul Folie-Auto.net va ofera principalele 6 motive in acest sens:

1.Condus mai usor

A conduce cu soarele direct in fata nu este doar deranjant – poate fi chiar extrem de periculos. Foliile auto va protejeaza ochii, si previn stralucirea provenita din toate sursele de lumina extrema. Astfel, nu veti mai fi niciodata in pericol la volan ca urmare a acestui inconvenient.

2.Imbunatatirea intimitatii

Sa recunoastem, in unele dintre cele mai nesigure zone ale orasului ar fi o idee buna sa mentinem intotdeauna un profil redus. Foliile auto va protejeaza intimitatea, indiferent unde v-ati afla. Mai mult de atat, protejeaza chiar si lucrurile din interiorul masinii atunci cand nu sunteti prin preajma. Nu mai trebuie sa va ascundeti lucrurile de valoare de fiecare data cand parcati!

3.Protectia tapiteriei

Caldura si razele ultraviolete provenite din bataia directa a soarelui va pot degrada considerabil tapiteria in doar cativa ani. Stiati ca puteti preveni asta ? Foliile auto protejeaza interiorul masinii prevenind decolorarea, strambarea si craparea tapiteriei, blocand pana la 90% din radiatiile UV daunatoare.

4.Protectia geamurilor

Folia impiedica imprastierea cioburilor ferestrelor in momentul impactului cu un obiect sau in eventualitatea producerii unui accident. Acest lucru protejeaza sanatatea si vietile pasagerilor in cazul producerii unui astfel de eveniment neasteptat.

5.Reducerea temperaturii

Cu foliile auto potrivite puteti reduce caldura din interiorul autoturismului in lunile fierbinti de vara cu pana la 60%. Lasati caldura in afara masinii dumneavoastra, si nu va mai trebui sa va ingrijorati ca veti ajunge la munca inecat in transpiratie.

6.Fiti mai sanatos

Lumina directa a soarelui si radiatiile UV nu doar ca va afecteaza pielea, accelerand procesul de imbatranire. Acestea pot provoca chiar si cancer de piele in urma unei expuneri prelungite. Reduceti efectul razelor solare daunatoare cu pana la 99% instaland folii auto de calitate.

Suferi de dureri articulare?
Am si eu inima...
https://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/04/foliere.jpghttps://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/04/foliere-150x150.jpgAlinAuto
Foliile auto sunt instalate de regula din unul sau doua motive principale, depinzand de preferintele personale si de nevoile beneficiarului. Insa exista multe beneficii suplimentare ale aplicarii de folie auto, la care nu multi proprietari de autoturisme s-ar gandi si care fac din aceasta operatiune o idee grozava indiferent,...