Ziua nuntii este un moment special din viata multor persoane si de aceea trebuie planificata cu multa atentie. Alegerea decoratiunilor de nunta constituie unul dintre cele mai importante aspecte in organizarea nuntii. Florile sunt cele mai obisnuite decoratiuni alese de miri. Daca vrei sa optezi insa pentru lumanari vei face, de asemenea, o alegere potrivita. Lumanarile sunt la fel de placute si frumoase ca si florile, fiind foarte folosite cu ocazia evenimentelor intime, cum ar fi Valentine’s Day, ziua nuntii sau luna de miere. Lumanarile creeaza un cadru romantic si linistit. Comparativ cu pretul altor ornamente sau aranjamente florale, lumanarile au un pret accesibil pentru orice buget.

Poti alege dintr-o multitudine de modele pentru a decora locatia nuntii cu lumanari. Iata cateva exemple de aranjamente de  lumanari pe care le poti include in decorarea spatiului de petrecere.

Una dintre cele mai populare alegeri sunt lumanarile de masa. Acestea sunt folosite deoarece nu se topesc foarte repede. Pe langa faptul ca ofera lumina suficienta, au un efect impresionant si creeaza o atmosfera foarte calduroasa in spatiul de nunta. Lumanarile pot fi raspandite pe podea sau in diverse locuri din incapere. Daca vrei sa gasesti un set de decoratiuni la un pret scazut, lumanarile de masa sunt o alegere grozava.

Lumanarile pastila sunt un alt model pe care il poti folosi in decorarea spatiului de nunta. Acestea sunt mult mai mici decat lumanarile de masa si creeaza o atmosfera de basm la masa.

Cum faceti reclama unei companii de infiintari firme din Timisoara?
Ce este cadastrul?
https://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/04/lumanari-nunta.jpghttps://stjordal-golfklubb.com/wp-content/uploads/2018/04/lumanari-nunta-150x150.jpgAlinCultura generala
Ziua nuntii este un moment special din viata multor persoane si de aceea trebuie planificata cu multa atentie. Alegerea decoratiunilor de nunta constituie unul dintre cele mai importante aspecte in organizarea nuntii. Florile sunt cele mai obisnuite decoratiuni alese de miri. Daca vrei sa optezi insa pentru lumanari vei...