Sun. May 26th, 2024

Ai decis sa experimentezi placerea unui masaj erotic. Acum este timpul sa planifici  detaliile, sa alegi maseuza, si nu in ultimul rand, sa alegi tipul de masaj dorit. Ei bine, fiind prima oara, exista lucruri pe care poate doresti sa le cunosti. Poate e prea mult spus reguli, dar cu siguranta unele lucruri pe maseuza ar prefera sa nu le faci.

In continuare un salon de masaj erotic din Timisoara ne prezinta o lista cu cele mai frecvente greseli si, in acelasi timp, pe cele pe care ai vrea sa le eviti.

Nu atinge maseuza

Poate este doar instinctul de a atinge inapoi persoana care iti ofera masajul. Ei bine, nu este o idee buna in timpul sesiunii. Este genul de interactiune care nu trebuie sa implice si deplasarea. Rolul maseuzei este sa te rasfete, rolul tau este sa ramai acolo, sa te relaxezi si sa te bucuri.

Nu da indicatii

Exista unii carora le place sa spuna totul cu voce tare. Este bine sa vorbesti despre ceea ce iti place, despre felul in care te simti. Si e bine sa existe o conversatie, nu un monolog. Poate ca este mai bine sa spui de la bun inceput ca esti o persoana la care ii place sa vorbeasca. Dar sa-i spui maseuzei ce trebuie sa faca in mijlocul masajului este o lipsa de respect.

Pana la urma, nu ti-ar placea ca cineva sa-ti spuna cum sa-ti faci treaba. Deci nu da nici o indicatie; poate ca veti putea raspunde daca maseuza va cere sa dati feedback.

Fara mancare

Sa intrerupi sesiunea (ca un copil) pentru a cere mancare, este din nou lipsa de respect. Probabil nu mergi la un salon de masaj erotic asa cum mergi la cinema. Asadar, pregateste-te pentru sedinta de masaj, ca si cum ai merge la o intalnire, mai degraba decat sa iesi cu un prieten. Este clar?

La urma urmei, maseuza se va pregati pentru tine, asa ca trebuie sa faci la fel. Nu veni cu un miros puternic de ceapa sau usturoi. Nu se face asa ceva.

Evita parfumurile puternice

Ideea este ca maseuza va folosi uleiuri esentiale. Acestea sunt cu parfum natural si intens, asa ca intr-o combinatie cu pielea ta, lucrurile s-ar putea sa mearga intr-o directie neplacuta. Asadar, este recomandat sa iti pastrezi igiena personala la un nivel ridicat, dar evita sa folosesti parfumuri chiar inainte de sesiunea de masaj.

Fii politicos

Este recomandat sa fii politicos, de la bun inceput. Maseuza este o persoana bine pregatita pentru a efectua genul de masaj solicitat. Nu-i spune cuvinte nepotrivite, nu presupune ca trebuie sa faca ceva intr-un mod diferit. Poti oferi un feedback, sau poti incerca o sesiune cu o alta maseuza. Dar fii politicos in orice circumstante, asa cum va fi si maseuza. Aceasta experienta trebuie sa fie definita de un respect reciproc.

Concluzie

Sa mergi la o sesiune de masaj erotic este o experienta ca nici alta. Unii se pot bucura de asta doar o data in viata, asa ca este absolut normal sa isi doreasca sa aibe o memorie cat mai placuta. Pentru asta, ia in calcul faptul ca in fata ta se afla o femeie superba, gata sa iti ofere un masaj placut. Nu te astepta sa meriti totul, si in acelasi timp, fii pregatit sa oferi cel putin respect si un comportament decent.

Cu toate acestea fiind spuse, speram ca vei avea o experienta minunata in timpul sesiunii de masaj erotic dorit.

De ce sa cumperi piese agricole de pe Internet - 6 motive
Cum sa negociezi o intelegere cand vrei sa cumperi un teren

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *