Wed. Apr 17th, 2024

Stim cu totii ca apa este un element cheie pentru o viata sanatoasa si in schimb, recunoastem importanta unei ape potabile curate. Aceasta recunoastere a nevoii de curatenie a transformat apa     intr-o industrie de miliarde de dolari si a creat un cosmar ecologic, intrucat recipientele de plastic formeaza cea mai mare parte a depozitelor de deseuri. Dar au depozitele de deseuri supraaglomerate ca rezultat o apa mai curata? Absolut deloc!

In loc sa cheltui sute, poate chiar mii de lei pe an pe apa imbuteliata, exista o solutie mai buna si mai practica – instalarea unui purificator de apa acasa sau la birou. O examinare atenta online va furniza o multitudine de optiuni – de la simple vase cu purificatoare de apa pana pana la sisteme instalate pe blaturi sau sub chiuveta. Cu toate acestea, daca obiectivul tau este acela de a obtine apa curata pentru toate sistemele din casa ta, singura optiune este instalarea unui sistem integral de purificare a apei de catre un profesionist care intelege cum sa implementeze un produs care functioneaza pe baza configuratiei tale existente.

Sisteme de purificare a apei

Din fericire, exista multe astfel de companii care pot realiza acest lucru. Insa cum determini ce companie sa apelezi si ce sistem iti va intruni nevoile si bugetul? Atunci cand cauti purificator de apa ieftin dar de calitate, vei dori sa verifici companiile locale din acest domeniu, exista posibilitatea ca toate sa aiba produse similare, asadar atunci cand alegi unul din ele vei vrea sa vorbesti cu alti clienti, sa compari sistemele disponibile si poate cel mai important, sa lucrezi cu firma care are existenta cea mai indelungata pe piata.

Purificator de apa

Atunci cand vine vorba de alegerea unui purificator de apa, exista 3 tipuri de sisteme din care poti alege – osmoza inversa, distilare si bloc activ solid de carbon (BASC) – fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. Pentru a te ajuta sa determini ce crezi ca se va plia cel mai bine pe nevoile tale, ia in considerare caracteristicile fiecaruia.

  • Osmoza inversa – Acest tip este cel mai eficient impotriva agentilor de contaminare anorganici (bacterii, virusuri si unele substante chimice) dar trebuie utilizat impreuna cu carbonul pentru a reduce unele din elementele organice. De asemenea, trebuie utilizat pentru o presiune a apei moderata pana la ridicata. Partea negativa este ca RO este mai scazut decat in cazul celorlalte optiuni si va pierde apa.
  • Distilarea – Aceasta este optiunea cea mai costisitoare, dar si cea mai eficienta. Functioneaza pe baza de curent electric.
  • BASC – Aceasta este optiunea cea mai putin costisitoare, usor de intretinut si nu necesita curent electric sau presiune ridicata a apei. Va reduce gustul de clor si poate fi proiectat pentru a reduce nivelurile unor compusi anorganici, precum plumbul sau arsenicul. Cu toate acestea, este ineficient in cazul agentilor anorganici de contaminare precum sarea, fierul, fluorul, aluminiul, calciul si altele.

Alegerea unui purificator de apa poate parea o provocare, insa prin angajarea unui profesionist, te poti asigura ca ai un sistem care iti intruneste nevoile, iar in multe situatii chiar si dorintele.

Cele mai potrivite culori pentru meniurile de pizza
Sfaturi despre flori pentru buchete de mireasa si aranjamente florale

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *