Sun. May 26th, 2024

Te gandesti sa lucrezi intr-un magazin de animale? Sigur. De ce nu? In calitate de cineva care are experienta lucrand intr-un pet shop, iti recomand sa faci asta. Daca esti un iubitor de animale, vei vedea ca te vei potrivi perfect intr-un astfel de mediu.

S-ar putea sa dobandesti chiar o usoara invidie din partea prietenilor tai care nu ajung sa se ocupe de animale toata ziua, in fiecare zi. Cu exceptia faptului ca tu nu vei face asta. Ai auzit bine. Nu trebuie sa te ocupi de animale toata ziua, in fiecare zi. De fapt, daca aceasta este principala motivatie pentru a lucra intr-un magazin de animale de companie, este mai bine sa gasesti ceva diferit.

Inca functioneaza

Este adevarat ca vei putea interactiona cu animalele si-ti vei permite sa le scoti din cusca si chiar sa obtii o imbratisare de cinci minute cu creatura ta preferata. Dar exista o multime de treaba care trebuie facuta intre aceste momente.

Trebuie sa ajungi inainte de program la pet shop, sa hranesti animalele, sa le cureti custile si podeaua magazinului. Dupa deschiderea magazinului, trebuie sa observi fiecare client pentru a te asigura ca nimeni nu incearca sa fure nimic sau sa mangaie animalele. In plus, trebuie sa-i servesti si sa-i sfatuiti cu privire la cea mai buna optiune pentru animalul lor de companie.

In functie de cat de mare este magazinul pentru care lucrezi, este posibil sa trebuiasca sa colaborezi cu ingrijitori sau veterinari. Asadar, inainte de a avea sansa sa faci o pauza in care sa-ti sufoci cu dragoste animalul preferat, va fi mult de lucru.

Fara stres

Se stie ca animalele ajuta la scaderea stresului. Lucratul intr-un pet shop, unde poti auzi ciripituri si chitaieli toata ziua si, bineinteles, sa te descurci cu animalele iti va elimina stresul.
Da, sa lucrezi intr-un magazin de animale de companie presupune o gramada de treaba. Dar vezi diferenta dintre a lucra 8 ore intr-un birou fata de a lucra intr-un loc plin de animale?
Dramele, clientii problematici si volumul mare de munca nu te vor afecta la fel de mult. Pentru ca iti poti permite sa interactionezi cu animale si asta, in schimb, iti va reduce nivelul de stres.

Este treaba perfecta pentru studenti

Daca studiezi si vrei sa lucrezi in acelasi timp, iti recomandam sa lucrezi ca asistent intr-un magazin de animale. Orele sunt flexibile si cu siguranta nu trebuie sa fii la serviciu zilnic, de dimineata pana seara. Adaugand punctul anterior de a nu te epuiza si de a reduce stresul la locul de munca, sa fii asistent intr-un magazin de animale de companie e o alegere buna pentru a echilibra studiul cu munca.

Una peste alta, exista cateva puncte de retinut inainte de a aplica pentru orice post de munca la un pet shop. Poti echilibra volumul de munca cu alte aspecte ale vietii tale? Poti sa te angajezi? Va dauna altor zone ale vietii tale? Daca raspunsul la ultima intrebare este da, gandeste-te din nou daca vrei sa obtii un loc de munca in acest moment. Daca nu, iti doresc mult succes.

Cum stiti cand frigiderul are nevoie de un specialist?
Cum va incalziti casa?

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *