Sun. May 26th, 2024

Orice mireasa stie ca lumanarile de nunta sunt esentiale in cadrul unei receptii sau ceremonii de nunta. Lumanarile au mai multe intrebuintari si este foarte important sa le selectezi cu aceeasi grija cu care iti alegi rochia de mireasa. In timpul ceremoniei de casatorie, mirele si mireasa tin in mana cate o lumanare, simbolizand vietile lor separate de dinainte de a se intalni, pentru ca apoi acestia sa aprinda impreuna lumanarea stalp, ilustrand comuniunea lor in viata de casatorie.

Nu e de mirare ca lumanarile de nunta confera un aer plin de iubire si creeaza o atmosfera pasnica, nemaifiind astfel nevoie de lumini puternice care sa se reflecte asupra ta si a invitatilor. Lumanarile de nunta personalizate produc, de asemenea, un efect special asupra cadrului de nunta. Indiferent daca ceremonia are loc seara sau in timpul zilei, lumanarile ofera acea atmosfera care nu se poate obtine cu alte elemente decorative. Numeroase cupluri folosesc lumanarile plutitoare daca ceremonia are loc langa o piscina. Chiar daca ceremonia se va desfasura intr-un spatiu inchis poti opta pentru lumanarile plutitoare introduse in vase de sticla transparente sau in vaze decorate care sa se potriveasca cu tema nuntii tale.

Lumanarile pastila pot fi astfel amplasate in cadrul spatiului de nunta pentru a produce o atractie subtila si chiar parfuma spatiul, in cazul in care optezi pentru lumanarile din soia parfumate. Suporturile de lumanari sunt de asemenea foarte importante, demne de luat in considerare si este indicat sa alegi un suport simplu sau unul in ton cu tema nuntii. Poti gasi sfesnice foarte frumoase in care poti aseza trei sau mai multe lumanari.

Lumanari decorative

O lumanare de nunta va fi cu siguranta un cadou minunat pentru prietenii sau rudele care se vor casatori mai tarziu. Poti personaliza suportul de lumanare lipind o notita cu numele celor dragi sau orice mesaj special in care sa le transmiti noroc pentru restul vietii. Lumanarile de nunta sunt disponibile in diferite marimi, forme si culori pentru a avea de unde alege atunci cand vrei sa decorezi spatiul evenimentelor speciale, cat mai impresionant. Oricat de mici sau mari vrei sa fie lumanarile, acestea se gasesc in magazinele de specialitate.

Cum alegi un cabinet de stomatologie de calitate?
Sanatate si fitness cu mese ping pong ieftine

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *