Wed. Apr 17th, 2024

Cum decurge intalnirea preliminara pentru crearea unui magazin online?

Briefing – Are loc o discutie initiala centrata in jurul afacerii ce se doreste promovata online, produselor care se vand,si publicului tinta.

Strategie – Se pun la dispozitia clientului toate serviciile agentiei pentru a-si atinge obiectivele de business pe care si le-a propus.

Design – Dupa brief-ul initial, clientul primeste mai multe modele de magazin online pentru nisa afacerii lui.

De ce e un must sa aveti un magazin online?

Este un magazin DESCHIS 24 DE ORE – Clientii pot face cumparaturi din magazin 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, si pot cumpara la orice ora doresc. Astfel, magazinul online are potentialul de a genera profit la orice ora din zi si din noapte.

Accesibilitate crescuta  – Pot fi oferite produsele si serviciile clientilor din intreaga tara sau chiar international. Cu un magazin online, se poate livra catre clienti dintr-o arie geografica raspandita fara ca acestia sa trebuiasca sa se deplaseze.

Promovare tintita – Canalele online de promovare pot ajuta la atingerea unui public tinta dorit, si sunt mult mai accesibile fata de cele clasice. Rezultatele se pot masura personal, si se primeste notificare de cate ori cineva interactioneaza cu magazinul online.

Puteti gasi mai multe informatii utile si in articolul urmator: https://www.plandeafacere.ro/idei-de-afacere/avantajele-deschiderii-unui-magazin-online/

 

Ce face un serviciu de web design mai exact?
Cum faceti reclama unei companii de infiintari firme din Timisoara?

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *