Wed. Apr 17th, 2024
Atelier polish auto Timisoara

O masina trebuie ingrijita la fel de bine cat ne ingrijim de tenul nostru, iti vot spune specialistii din proce atelier de polish auto Timisoara. Azi este usor sa facem asta singuri: dispunem de tehnici noi de vopsire mai usor de aplicat, vopseaua e mai durabila si isi pastreaza luciul pentru mai mult timp. Actionati cu precautie daca luati in considerare sa faceti aceste activitati singuri. Profesionistii care au listat aceste sfaturi sunt experimentati in lucrul cu scule profesioniste si ne-au atras atentia ca activitatile de polish auto nu sunt pentru amatori. Urmatoarele sfaturi va vor ajuta totusi sa duceti la bun sfarsit activitatile de intretinere a masinii.

Prima activitate, conform specialistilor dintr-un atelierde  polish auto Timisoara, este important sa o incepeti pe locurile nevopsite ale caroseriei. Luati in calcul, in momentul in care aveti o zgarietura pe caroserie care ajunge pana la partea de metal, ca singura modalitate de reparare este prin smirgheluire si umplere a zgarieturii cu o pensula subtire. Profesionistii pot imbina zona cu vopseaua din jurul zgarieturii, insa asta necesita experienta. In momentul in care doriti sa apelati la un specialist, vizitati cluburile cu specific auto din oras si discutati cu ei despre ce asteptari aveti pentru proiect. atelier polish auto timisoara

Incepeti cu aer comprimat si perii dure pentru covorase

Profesionistii de la orice atelier de polish auto Timisoara va vor recomanda sa porniti compresorul de aer si sa suflati toata mizeria din spatiile inguste inspre centrul covoraselor de unde pot fi cu usurinta aspirate. Periile dure ajuta la desfacerea mizeriei de pe covorase si tapiterie. Daca aveti tapiterie de piele folositi un balsam cu aloe.

Curatarea conductelor pentru a mentine mirosul de masina noua

Aerul comprimat de la un compresor mic, portabil, este o modalitate usoara de a sufla praful si mizeria din conductele de la aerul conditionat si de la incalzire. Secretul e sa indreptati aerul cu presiune inspre marginile tevilor unde se depun praful si mizeria si produc mirosuri neplacute. Daca masina ta are filtru de aer in cabina il puteti schimba sau scoate si sufla mizeria si praful din el.

Folositi spray-uri de curatare a cauciucurilor care nu sunt acide

Specialistii folosesc solutii acide speciale pentru a curata cauciucuri murdare, pentru a elimina reziduurile de pe cauciucurile noi si pentru a scoate praful rezistent produs de placutele de frana. Aceste solutii acide pot oxida aliajul rotilor si pot strica vopseaua aplicata in aceste zone, de aceea este recomandat ca amatorii sa foloseasca produse non-acide.

Cea mai buna spalare este cea manuala

Specialistii de la mai multe ateliere de auto polish Timisoara ne recomanda o spalare manuala a masinii. Majoritatea pasionatilor de masini o considera o activitate placuta, si va da ocazia sa va familiarizati cu formele masinii dumneavoastra.

Vopseaua curata luceste

Cateodata nu e de ajuns o spalare pentru a indeparta petele produse de pasari si de poluanti. Imediat dupa ce terminati prima spalare, treceti cu mana peste suprafetele mai putin lucioase, si daca sunt aspre, mai spalati o data zona.

Lustruiti pentru a netezi vopseaua

Motivul pentru care ducem masina la un atelier de polish auto Timisoara este pentru a netezi vopseaua, ceea ce va reda luciul vopselei si ii va da un aspect de masina noua. Profesionistii realizeaza asta cu polizoare rotative, insa dumneavoastra puteti sa folositi o oscilanta cu tampon pentru a micsora riscul de deteriorare a vopselei.

Protejati vopseaua cu ceara

Din fabrica, masina are un strat de ceara ce se duce in timp, de aceea este nevoie sa refacem periodic acest strat protector.

Faceti geamurile sa luceasca

Lasati curatarea geamurilor la sfarsit, si folositi un spray de geamuri fara amoniac. Cateodata si marginile geamurilor vor fi lustruite la unele ateliere de polish auto Timisoara pentru a evita patarea de la picaturile de apa.

Instalarea unui raft metalic
Lenjerii pat – Cum avem grija de fiecare in parte

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *