Sun. May 26th, 2024

Pentru membrii familiei mele acum putin timp, adica pana sa se intre in postul Pastelui, a avut loc un mare eveniment… un eveniment mult asteptat, dorit si foarte important, botezul nepotelului nostru. Acest eveniment, botezul si petrecerea de dupa am vrut sa fie un moment de neuitat pentru toti cei care au luat parte si care s-au bucurat alaturi de noi, de crestinarea micutului Andrei.

Parintii lui au dorit sa faca o petrecere ca-n basme, cu ursitoare si tot felul de personaje disney, pentru ca micutul, atunci cand va creste sa se poata bucura si minuna de petrecerea lui de crestinare, asa ca s-au pus pe cautat pe diferite site-uri diferite frme care se ocupa cu asa ceva.

Ei au fost tare incantati de o anumita firma pentru ca au ajuns la concluzia ca la ei pot gasi cei mai tari animatori pentru petreceri si cele mai elegante si frumoase ursitoare pentru botez. Aceasta firma este cea mai profesionista echipa de animatori pentru copii si au o multime de surprize. Evenimentele pe care le organizeaza sunt mereu pline de veselie si foarte multa distractie- la aceasta concluzie au ajuns ei dupa ce s-a incheiat marele eveniment. Site-ul il gasiti foarte usor si nu trebuie sa va faceti griji in pivinta pretului pentru serviciile prestate, petru ca este foarte accesibil, iar parintii lui Andrei il recomanda cu cea mai mare incredere, mai multe informatii puteti afla pe ursitoare aici.

La sfarsitul petrecerii, parintii au ramas foarte incantati pentru ca toti cei care au fost alaturi de ei au plecat acasa cu un gust placut si cu un zambet larg pe fata. In cadrul spectacolului micutul a avut parte de cele mai de pret cadouri, care il vor ajuta sa treaca prin viata mult mai usor: iubire noroc si intelepciune, a fost invitata chiar si o ursitoare rea- ea a avut rolul de a face din momentele foarte emotionante unele hazlii.

Au fost interpretate melodii live pentru a marca inceputul si sfarsitul botezului – melodii foarte frumos interpretate, in plus au primit si portretul bebelusului realizat de un artist plastic, portret care a fost realizat foarte frumos.

Acum ca botezul s-a sfarsit, abia asteptam sa sarbatorim primul anisor din viata micutului nostru nepotel pentru ca dorim sa apelam inca o data la cea mai buna firma de pe piata in acest domeniu- parerea noastra si a multor altora, pentru ca dorim sa aiba o petrecere frumoasa si cand o sa i se taie motul.

Care sunt componentele PC-ului - Pentru incepatori
Ati scapat smartphone-ul pe jos?

By Alin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *