Primele lectii de condus  la scoala soferi deseori face ca elevii sa fie emotionati deoarece nu stiu la ce sa se astepte. De cele mai multe ori, oricum, este bine de stiut ca prima lectie de condus decurge usor si elevul este foarte fericit la final.

In continuare vom discuta despre ce se intampla la prima dumneavoastra lectie de condus astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea este acoperit si ce se va astepta instructorul dumneavoastra sa stiti in timpul si la sfarsitul primei dumneavoastra lectii de condus. Vom considera pentru moment ca ati gasit deja instructorul auto ideal pentru dumneavoastra si ca in scurt timp va veti incepe prima lectie de soferie. Scoala soferi

Cand ati stabilit initial lectii de condus cu o scoala soferi sau cu un instructor, ar fi trebuit sa fie fixata o locatie de unde sa fiti preluat. Aceasta este deseori locuinta dumneavoastra, sau poate fi o locatie diferita precum liceul sau locul de munca. Cum incepe prima dumneavoastra lectie de condus depinde in mare parte de zona din care sunteti luat sau cat de mult dureaza lectia.

Daca sunteti luat dintr-o zona aglomerata, instructorul se va intalni cu dumneavoastra, va va saluta si va va faceo scurta introducere. Apoi instructorul va va cere sa va asezati in locul pasagerului si va va duce undeva mai linistit pentru prima dumneavoastra lectie de condus.

Zona in care veti fi dus este deseori o strada rezidentiala linistita. Instructorul va va conduce deseori la aceasta locatie de inceput, pana cand sunteti destul de experimentat incat sa incepeti lectiile din acea locatie aglomerata de unde sunteti preluat. Pe drum catre zona dumneavoastra de start, este probabil ca instructorul sa va comunice un plan de lectie, cu o descriere a ceea ce veti face in prima dumneavoastra sedinta.

Introducerea

Prima lectie de condus cu intructorul de la scoala soferi va implica lansarea catre “teatrul de lupta”. Acest aspect va implica o explicatie a controalelor masinii si a instrumentelor de bord. Acum ca ati ajuns pe strada rezidentiala linistita pentru prima dumneavoastra lectie de condus, instructorul va va cere sa va asezati pe locul soferului si va va explica cum incepeti.

Introducerea implica ca instructorul sa va explice si sa demonstreze procedurile de siguranta ale masinii, sa va spuna ce fac diferitele pedale si nivele, plus cum sa le manevrati. Ei pot folosi de asemenea o carte ce contine diagrame pentru astfel de lucruri pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor. Faza initiala ar trebui sa dureze in jur de 30 de  minute. Ati putea fi intrebat cateva intrebari de baza aici, dar nu este nimic pentru care sa va ingrijorati.

Practic se va astepta de la dumneavoastra sa operati elementele de control in timp ce masina nu este pornita si sa ascultati de instructor. Asigurati-va ca ii cereti instructorului de la scoala soferi sa repete orice nu intelegeti (nu il va deranja) deoarece acest lucru ajuta cand va veni momentul sa conduceti cu adevarat masina. Instructor auto

La sfarsitul primei dumneavoastra lectii de condus

Cand instructorul v-a returnat la locatia aleasa de dumneavoastra (care poate fi deseori diferita de cea din care v-a luat, daca doriti), vi se va va va explica cum a decurs prima dumneavoastra lectie si la ce se asteapta de la lectia urmatoare. Puteti discuta impreuna programarea viitoarelor lectii de condus care vor avea loc in functie de programul dumneavoastra. Instructorul auto va va putea furniza, de asemenea, un carnetel de rapoarte pentru a va urmari progresul legat de scoala soferi la fiecare lectie. Incercati sa va amintiti sa-l luati cu dumneavoastra la fiecare lectie.

Cum gasim un umidificator ieftin de calitate?
Cum sa folosesti un aparat stepper pentru eficienta maxima
AlinAuto
Primele lectii de condus  la scoala soferi deseori face ca elevii sa fie emotionati deoarece nu stiu la ce sa se astepte. De cele mai multe ori, oricum, este bine de stiut ca prima lectie de condus decurge usor si elevul este foarte fericit la final. In continuare vom discuta...