Alegerea florilor pentru buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru nunta ajuta in crearea unei nunti de vis. Tipul de flori care urmeaza sa fie folosite sunt foarte critice in producerea atmosferei pe care doresti sa o ai pentru ziua cea mare. Mai jos sunt cateva memento-uri utile care pot ajuta in privinta deciziei aranjamentelor de flori pentru aceasta ocazie.

Trebuie sa iti amintesti ca multe dintre frumoasele soiuri de flori sunt sezoniere. Dar, exista, de asemenea, mai multe tipuri de care poti afla cu usurinta indiferent de momentul anului. Nu ar trebui sa insisti pe o varietate care pur si simplu nu infloreste in luna pe care ai ales-o pentru nunta ta. Daca nu esti sigur in privinta alegerii aranjamentelor florale de nunta, care sunt realizate din matase, fie muti data nuntii sau alegi din celelalte tipuri de flori existente pe tot parcursul anului. Chiar trebuie sa fii mai flexibil atunci cand vine vorba de planificarea buchetelor si aranjamentelor tale florale.

Buchete de nunta

Ar trebui sa gasesti, de asemenea, modalitati de a face aranjamente personalizate. Nu e nimic mai memorabil si mai romantic decat ceva de care tu si invitatii tai va veti reaminti ca evenimentul este cu adevarat o celebrare a relatiilor. De exemplu, un cuplu care lucreaza in industria filmului a stilizat cutii de popcorn care sa detina aranjamente florale de masă. Daca doresti sa ai “ceva vechi” cu tine, poti avea buchete de mireasa din flori pe care le iubesti si batista antica a mamei tale.

Buchet de mireasa

La alegerea designului pentru buchetul de mireasa, o varianta ar fi sa alegi unul care va evidentia sau spori caracteristicile tale si tinutei tale. De exemplu, daca esti o femeie scunda, stai departe de buchetul mare cascada. Probabil ai arata cel mai bine cu un buchet de flori mai mic in timp ce mergi spre altar. In acelasi mod, daca esti destul de inalta, nu se potriveste un mic grup de flori. Poti cere, de asemenea, designer-ului sugestii despre buchetul de mireasa ideal pentru tine.

Tabelul floral trebuie sa se potriveasca, de asemenea, “personalitatii” evenimentului vostru. Daca sunteti intr-un loc oficial ca un hotel cu un tavan inalt, candelabrele inalte ar face ca locul sa arate chiar mai elegant si mai frumos. Corturile de nunta alb arata, de asemenea foarte bine cu aranjamentele inalte. Dar, daca crezi ca acest lucru va intra in modul de conversație dintre invitatii tai, opteaza pentru aranjamentele mai scurte, prin toate mijloacele.

La luarea deciziei privind buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru nunta ta, ar trebui sa pastrezi in minte sezonul, locatia, tema, precum si alti factori din jurul tau. Acestia te vor ghida si iti pot da idei geniale si creative pentru a face evenimentul tau chiar mai frumos decat in modul in care ti-ai imaginat ca o sa fie.

Informeaza-te inainte sa alegi un purificator de apa pentru casa ta
Trambulina si sfaturi pentru folosirea ei in siguranta
AlinShoppingflori,nunta
Alegerea florilor pentru buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru nunta ajuta in crearea unei nunti de vis. Tipul de flori care urmeaza sa fie folosite sunt foarte critice in producerea atmosferei pe care doresti sa o ai pentru ziua cea mare. Mai jos sunt cateva memento-uri utile care...