Twitter este o platforma sociala foarte populara ce poate fi folosita pentru a promova orice serviciu, inclusiv activitatea de videochat. Poti castiga mii de fani loiali ce vor plati pentru te vedea facand videochat, iti vor oferi diverse cadouri, vor cumpara postere cu autograful tau, etc. Dar cum poti ca creezi acesta baza de clienti fideli? Iata cateva metode ce te vor ajuta sa te promovezi catre grupul tau tinta:

1. Creaza-ti un cont de Twitter: in mod evident acesta este primul pas pe care trebuie sa il faci, daca nu ai deja cont. Foloseste drept nume de utilizator pseudonimul pe care il al pe site-ul ce iti gazduieste activitatea. La introducere ofera cateva informatii “picante” despe tine si incarca o poza obraznica drept poza de profil (dar nu una nud). Pentru cele mai bune rezultate, tophostess.org te sfatuieste sa folosesti o poza in care ti se vede fata foarte bine.

 

Video chat de acasa

2. Posteaza in mod regulat: de indata ce ti-ai facut contul, trebuie sa incepi sa postezi in mod regulat, astfel incat acesta sa para activ. Incearca sa postezi de minim 5-7 ori pe zi, cu cel putin o poza mai deocheata. Avand in vedere ca lungimea maxima a unui text este inca de 140 de caractere, nu vei petrece mai mult de 20 de minute pe zi pentru a face aceste postari. Multe fete care fac videochat dependente de Twitter si petrec apropape toata ziua vorbind cu fanii lor. Odata ce baza ta de fani incepe sa creasca, poti incepe sa iti promovezi show-urile.

3. Foloseste Twitter pentru a gasi profilul clientului ideal: a venit momentul sa folosesti functia de cautare. Cum? Pai, daca consideri ca clientul ideal pentru tine este un barbat de 40-45 de ani, ce lucreaza in domeniul financiar, cauta cativa termeni finaciari si verifica posturile care contin aceste cuvinte. Apoi verifica contul celui care a facut postarea si poza lui ( majoritatea acestor barbati vor folosi o poza a fetei ca poza de profil). Important este, de asemenea, si numarul de urmaritori pe care acesta ii are (ideal ar fi intre 5000 – 10000). Ai putea sa gasesti profilele de Twitter si daca folosesti Google Search.

4. Verifica profilele urmaritorilor celui ales: motivul pentru care barbatul ales la punctul trei este urmarit este faptul ca altii sunt interesati de subiectele pe care le posteaza, deci si urmaritorii acestuia se pot incadra in grupul tau tinta. Acum incepe sa te uiti prin lunga lista a urmaritorilor lui, fiind atenta doar la pozele lor de profil pentru a te sigura ca sunt barbati si au varste apropiate, si apasa follow pe cei care respecta criteriile tale. Pe partea cealalta, fiecare dintre cei pe care incepi sa ii urmaresti vor primi o notificare cum ca au un nou fan, se vor uita pe profilul tau si daca le place poza ta de profil si ce postezi, cu siguranta vor deveni si ei fanii tai.

Promovare pe Twitter

 

5. In mod periodic sterge persoanele care nu te urmaresc inapoi: nu toti cei pe care ii urmaresti te vor urmari inapoi, asa ca poti ajunge ca tu sa fii fanul a 800 de persoane, insa doar 500 dintre acestea sunt la randul lor fanii tai. Profilele de Twitter care au o asemenea diferenta intre numarul de fani si numarul de pagini ale caror sunt fani pot da impresia ca sunt spam, asa ca este necesar sa ii stergi din lista ta pe cei care nu te urmaresc. Acest lucru iti poate ocupa foarte mult timp si poate deveni enervant daca ar trebui sa faci acesti lucru personal, insa, din fericire, exista instrumente online gratuite care pot face acest lucru in locul tau.

Concluzie: Dupa cum poti vedea, nu este greu sa construiesti o baza de fani loiali carora sa le promovezi show-urile tale de videochat, nu trebuie decat sa te asiguri ca postarile tale nu sunt ofensive sau pornografice, altfel contul iti poate fi suspendat si iti vei pierde toti fanii.

Vara avem nevoie de ochelari de soare
Materie sau spirit?
AlinThe NetInternet
Twitter este o platforma sociala foarte populara ce poate fi folosita pentru a promova orice serviciu, inclusiv activitatea de videochat. Poti castiga mii de fani loiali ce vor plati pentru te vedea facand videochat, iti vor oferi diverse cadouri, vor cumpara postere cu autograful tau, etc. Dar cum poti...